Отслабването в клиника определено е много по-ефективно и безопасно. Всяка корекция на

...
Отслабването в клиника определено е много по-ефективно и безопасно. Всяка корекция на
Коментари Харесай

ЛъкиФит – здравословно отслабване и пълноценна почивка

Отслабването в клиника определено е доста по-ефективно и безвредно. Всяка промяна на телесното тегло е належащо да е съобразена и индивидуалното здравословното положение на всеки, което изисква прелиминарен разбор и консултация със експерт.

Няма по какъв начин да се реализира желаната фигура, в случай че това е с цената на влошено физическо и прочувствено положение. Ето за какво всички диетолози са на мнение, че трайно хармонично телесното тегло се задържа с природосъобразни способи и лечения.

Определено един от най-хубавите способи за бързо и безпроблемно намаляване на талията е с помощта на експерти по здравословно хранене. Възниква обаче въпросът на кого да се доверим и по какъв начин да се предпазим от фалшиви и вредни продукти, които не подсигуряват никакъв резултат?

Защо да изберем ЛъкиФит?

Клиниките за промяна на телесното тегло стават от ден на ден, само че най-добре е да се избере тази, която е потвърдила методите си във времето и където работят приети експерти. Отлични отзиви и забележителни резултати показва ЛъкиФит в Банско.

Петзвездната клиника, която е профилирана в отслабването, детоксикацията и възобновяване, прилага световно приети способи. Там работи екип от експерти, а и изискванията за участниците в програмата са съвършени. Методите са напълно основани на здравословни и самостоятелни лечения, чиято цел е оптимален и здравословен резултат. Използват се природосъобразни артикули и с изключение на промяна на килограмите, реализира се потребна детоксикация на организма.

 ЛъкиФит – здравословно намаляване и пълноценна отмора

Следването на одобрена от здравно лице стратегия е доста по-доброто решение, в сравнение с да се отслабва самичък у дома. Човек не постоянно може да се оправи независимо с наднорменото си тегло, да промени нездравословните си привички, да съблюдава избран режим и физическа интензивност. Сред хора със сходни проблеми, мотивацията е доста по-силна.

Доста постоянно хора с наднормено тегло споделят, че имат зад тила си редица несполучливо опити, страдат от заболявания и доста по-късно са осъзнали, че елиминирането на ненужните килограми е нелека задача, за която се изисква професионална помощ.

Груповите лечения имат редица преимущества, свързани с по-висока успеваемост при превъзмогването на нездравословни привички. Доказано е, че преяждането може да е взаимозависимост, която изисква сложен метод за нейното превъзмогване. Осен това наднорменото тегло доста постоянно е обвързвано с емоционалното положение, ежедневния стрес, невъзможността да се преодолеят персонални проблеми. 

Как се отслабва в клиника?

Грижите за пациентите във връзка с тяхната физиология и здраве са в основата на груповите лечения. В ЛъкиФит отслабването се реализира с нискокалорична диета, която се добавя от пълноценна ежедневна стратегия с задоволително интензивности и лечебни процедури. Те са съобразени свсеки участник.Самата програма е направена от медицински експерти, следвайки международните стандарти в тази област.

Диетолозите са безапелационни, че всички нови проучвания сочат вредата от гладуването. То е една от предпоставките за следващ йо-йо резултат.

Специалната диета на клиниката в Банско включва четири хранения дневно, които се управляват от диетолог. Успехът на методите в ЛъкиФит значително се дължат на комбинирания метод. Освен типа, схемата и метода на банкет на храната, престоят в клиниката предвижда всекидневна лечебна гимнастика, пилатес, каланетика, йога, зумба, национални и латино танци, спа процедури, планински преходи, конна езда и още много разнообразни интензивности. Те са част от уравновесения метод за изгаряне на ненужните мазнини.

 ЛъкиФит – здравословно намаляване и пълноценна отмора

Живейте здравословно с помощта на ЛъкиФит

В ЛъкиФит може да се съобрази програмата с самостоятелните потребности. Много хора избират да прекарат първо един уикенд в Банско, с цел да приготвят организма си за огромното предизвикателство. Те отделят дни за отдих и зареждане с равнища сила в клиниката.

Местоположението на ЛъкиФит допуска пълноценна отмора в планината, на чист въздух и далеч от забързания темп на работната седмица. Природата разрешава да се отдаде човек на цялостен релакс, антистрес терапия и да се погрижи по най-хубавия метод за себе си.

 ЛъкиФит – здравословно намаляване и пълноценна отмора

Програмата на ЛъкиФит не е единствено за намаляване, тя работи подмладяващо и зареждащо. Подходяща е за всеки, който желае даже единствено да тонизира своето тяло. Клиниката предлага отлични условия на своите посетители, които отсядат в хотелския комплекс Лъки Банско.

Провежданите курсове тук потвърдено постигат дълготрайна здравословна промяна при всеки. Чрез природосъобразните лечения освен се придобива по-добра фигура, само че се преодоляват  вредните привички, които водят след себе си повече стрес и килограми.

Как минава един ден от програмата на ЛъкиФит?

Денят стартира в 8.00 часа с банкет на зеолит. Това е естествен артикул, който е прочут със своите пречистващи качества. На гладно той подтиква детоксикацията на организма и изхвърлянето на нездравословните отрови.

Между 08.00 и 08.30 часа се играе лечебна гимнастика, която е учредена на китайските дихателни извършения, известни като Ци гун. Серията от физическа интензивност е с  доказан позитивен резултат върху концентрацията и цялостното тонизиране.

Следва закуска в един от изисканите заведения за хранене на комплекса Лъки Банско. Менюто е съобразено с нискокалоричната терапия, която е готова от диетолог.

Между 09.00 и 09.30 часа групата се приготвя за ежедневния поход в планината. При нужда участниците се транспортират до началната точка, откъдето те се насочат на еко преход, предвождани от професионален лидер. Маршрутите са безвредни и съобразени с физическите благоприятни условия на групата. Целта е умерена интензивност на чист въздух, освен поради цялостното оживление, само че и с антистрес резултат.

В 13.00 часа е обядът в хотела, а сред 14.00 и 16.30 часа всеки има опция за свободно време и  процедури в ултрамодерния спа център в Лъки Банско. На разположение на гостите на комплекса са открити и закрити пространства, сауни, парни бани, аква лечения.

 ЛъкиФит – здравословно намаляване и пълноценна отмора

Възстановяващият следобяд продължава с едночасова подготовка по аеробика или зумба. Динамичните извършения оказват помощ за ускорение на метаболизма, възстановяване на кръвообращението и топенето на килограми.

Следва следобедна закуска.

Вечерта продължава още веднъж със спа и пълноценно възобновяване  сред уюта и комфорта на петзвездния апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс.

Вечерята е сред 19.00 и 20.00 часа като още веднъж е съобразена с дневния режим.

Денят приключва с позитивно зареждащ час по национални или латино танци. Идеята е освен да се подтиква горенето на калории, а да се  се отърси всеки от напрежението и градското напрежение. Много постоянно наднорменото тегло и здравословните проблеми са директно подвластни от прочувствената конфигурация и психическата настройка за справяне с ежедневните трудности.

Специализираната клиника в Банско повече от 10 години успешно прилага смесен метод, който води до качествено филтриране и освобождение от непотребните килограми.

Снимки: ЛъкиФит

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР